گرامافون - Gramophone

گرامافون و هرآنچه مرتبط با ترن‌تیبل است اعم از صفحه٬ باند و هرآنچه پس از گرام خلق شد

گرامافون - Gramophone

گرامافون و هرآنچه مرتبط با ترن‌تیبل است اعم از صفحه٬ باند و هرآنچه پس از گرام خلق شد

گرامافون - Gramophone

گرامافون یکی از آلات و به جرأت وسیله ایست که انقلابی در موسیقی ایجاد کرد ٬ حال ما سعی داریم این وسیله ی محبوب دهه های قبل و از اجناس با ارزش این دوره به طور کامل و جامع به توضیح و بررسی این وسیله بپردازیم و وسایل مرتبط با آن را که از هرکجای دنیا موجود است برای شما معرفی و به فروش برسانیم . جهت حمایت از ما لطفا وب نوشت گرام را برای عزیزان خود به اشتراک بگذارید .

معروف‌ترین مارک‌های گرام و گرامافون در ایران

پنجشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۵۲ ب.ظ

گرامافون های معروف ایران

قصد داریم راجع به معروف ترین و بهترین مارک های گرامافون در ایران صحبت کنیم . میپردازیم به مرور بهترین مارک های گرام و گرامافون در ایران ازدهه ۵۰ و ماقبل آن تا امروز که در بازار های مختلف این گرامافون های با ارزش و زیبا معامله میشوند .

مارک‌هایی مختلف در بازار وجود داشت که کیفیت همگی خوب بود. فیلیپس، تپاز، بی‌اس‌آر از جمله این‌ها به شمار می‌آمدند. گرامافون نخستین بار از انگلیس به ایران آمد، به همین دلیل همه گرامافون‌های ایران تا مدتی انگلیسی بود. گرامافون‌های آلمانی پس از آن به کشور وارد شد. آن‌ها هم خیلی باکیفیت بودند.


گرام‌ها و گرامافون‌های ژاپنی هم پس از سال ١٣٥٤ به بازار ایران آمد و توانست جای خود را در دنیای صدا و موسیقی باز کند. محصولات ژاپنی گرچه کیفیت آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها را نداشتند اما ارزان‌قیمت بودند؛ هر کس می‌خواست کمترین هزینه را برای گرام یا گرامافون داشته باشد، سراغ آن‌ها می‌رفت.

گرام و گرامافون تا چه زمانی در اوج بود و مردم از آن برای سرگرمی بهره می‌بردند؟ با توجه به این که هنوز رادیو و تلویزیون به خانه‌ها راه پیدا نکرده بود و گرام و گرامافون تنها سرگرمی اهالی هر خانه بود.


خیلی از خانه‌ها گرام و گرامافون داشتند، آن‌هایی هم که نداشتند، از دوست و آشنا و همسایه قرض می‌گرفتند تا مثلا یک روز در هفته در خانه گرامافون و گرام گوش کنند.


مردم به بهانه گوش کردن صفحه‌های جدید یا شنیدن آهنگی شاد، شب‌نشینی می‌رفتند؛ خانه کسانی که گرامافون داشتند معمولا هر شب از مهمان پر بود. آن زمان هنوز سینما نیامده بود و تلویزیون در هیچ خانه‌ای پیدا نمی‌شد. آپارات اما وجود داشت. بعضی از این آپارات‌ها صوتی بودند و برخی‌شان صدایی نداشتند و فقط تصویر را نشان می‌دادند.


در کنار آپارات‌های بدون صدا هم گاهی گرامافون می‌گذاشتند و همزمان با نمایش فیلم، گرام یا گرامافون موزیکی هم پخش می‌کرد. بعدها که تلویزیون آمد آپارات‌ها جمع شد، مردم اما همچنان از گرامافون استفاده می‌کردند.


برنامه‌های تلویزیون محدود بود و ٢٤ ساعته نمایش نداشت. گرام و گرامافون البته کاربردی متفاوت داشت و موسیقی پخش می‌کرد و مردم ساده‌تر و بهتر با آن ارتباط برقرار می‌کردند. ضبط‌های کاست‌خور که آرام‌آرام آمدند، گرامافون‌ها از دور خارج شدند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی